logo drempelvrij-03
POWERED BY

Movement Online maakt uw bestaande pdf toegankelijk. Snel en gemakkelijk.

Wij zorgen dat uw bestaande pdf’s aan de WCAG 2.1 toegankelijkheidseisen voldoen. Ook grote aantallen zijn geen probleem. Daarnaast maken wij ook toegankelijke pdf’s vanuit bronbestanden.

Hoe gaan we te werk?

U kunt uw pdf, die toegankelijk gemaakt moet worden, op deze website uploaden (geen bronbestanden nodig).

U ontvangt binnen 24-uur een prijsopgave en een indicatie van de doorlooptijd.

U ontvangt – na goedkeuring van de prijsopgave – de toegankelijk gemaakte pdf’s van ons retour.

Bestand(en) uploaden

U kunt uw pdf’s via deze website uploaden. Wilt u veel pdf’s om laten zetten? Neem dan contact met ons op via 020 616 3453 of stuur een e-mail naar info@drempelvrijepdf.nl.
Voor grote hoeveelheden hanteren wij een aantrekkelijke kwantumkorting. Neem ook contact met ons op wanneer wij pdf’s moeten maken vanuit bronbestanden.

Waarom moeten uw pdf's toegankelijk zijn?

Niet-toegankelijke pdf’s zijn niet leesbaar voor screenreaders en hulpapparatuur. Dat maakt het voor mensen met een visuele beperking lastig om de pdf te lezen. Daarnaast zijn toegankelijke pdf’s beter doorzoekbaar voor zoekmachines. Dat is gunstig voor de vindbaarheid van uw document en website.

Wettelijke verplichting

Alle informatie op websites van de overheid moet op 23 september 2020 toegankelijk zijn voor mensen met een functiebeperking. Dit is vastgelegd in het tijdelijk besluit toegankelijkheid digitale overheid en geldt ook voor de documenten op websites. Movement Online helpt u daar graag bij.

Bij de pdf ontvangt u een toegankelijkheidrapport.

Upload hier uw pdf'sWilt u meer dan 3 pdf’s om laten zetten? Neem dan contact met ons op via 020 616 3453 of stuur een e-mail naar info@drempelvrijepdf.nl.